top of page

Hvorfor parterapi?

En av de viktigste grunnsteinene i et godt samliv er evnen til å kommunisere sammen med sin partner. Ofte kan de mest sentrale temaene i parforholdet være de vanskeligste å snakke om.

I den travle hverdagen mange par lever i, kan kontakt og samtaler bli nedprioritert. For mange blir det stillhet omkring tema som nærhet, intimitet, sex, drømmer og behov, fordi man opplever det vanskelig snakke om det uten at det oppstår misforståelser, kritikk, avvisning og konfrontasjoner.

Kjærlighet og utfordringer i parforholdet er universelt, og konflikter og følelsen av å bli sviktet, for eksempel følelsen av å bli nedprioritert av partneren eller å oppleve utroskap, kan være tema som alle kan oppleve.

Gjennom en terapeutisk samtaleprosess kan jeg hjelpe dere, gjennom konstruktiv dialog, til å få frem deres eget perspektiv, lytte til hverandre og finne hensiktsmessige løsninger i samlivet. 

Avklarende samtaler

Avklarende samtaler er for de som ønsker å finne ut hvilken vei forholdet skal gå, For noen handler det om å håndtere et brudd på en skånsom måte. For andre handler det om å finne veien fremover med konstruktive prosesser og konfliktløsning, og finne en ny form på forholdet. 

bottom of page